Fotografie

Voor een professionele uitstraling van uw webwinkel zijn goede productfoto's een must. Onze ervaring leert dat klanten vaak nog niet beschikken over het juiste beeldmateriaal om de webshop mee op te bouwen. Productfoto's moeten consistent zijn qua uitstraling en kwaliteit om een professionele beeldvorming te realiseren bij de klant. DigiX werkt samen met ervaren productfotografen. Bent u op zoek naar alleen fotografie? Neem gerust eens contact met ons op voor onze tarieven.

Indien u kiest voor een fullservice concept, of een Magento webshop kunnen wij u een voordelig voorstel doen om uw producten te fotograferen.

 

360 graden fotografie

Klanten verlangen steeds meer online beleving. Als webshop ondernemer kunt u hierop inspelen door uw producten van meerdere kanten te tonen en tegelijkertijd een interactief element toe te voegen. DigiX biedt u de mogelijkheid om uw producten 360 graden te laten fotograferen. In praktijk betekent dat 36 of 72 afbeeldingen zodat bezoekers dynamisch het product kunnen ronddraaien. (ook compatibel met iPhone, iPad, en touchevents) Hieronder vind u de voordelen van DigiX productfotografie:

  1. Uw volledige collectie gefotografeerd in HD kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. Deze is naast de webshop ook te gebruiken in brochures, posters etc.

  2. U kunt kiezen voor een unieke look and feel zodat u zich kan onderscheiden in de markt. Tevens krijgt uw webshop hierdoor een prachtige consistente uitstraling.

  3. 360 graden fotografie biedt de consument meer beleving. Hierdoor kan uw conversie aanzienlijk toenemen.

Digix Portfolio Contact