De succesvolle webwinkel met Magento

DigiX kiest voor betrouwbare en betaalbare software als het gaat om de ontwikkeling van webshops. Magento heeft onze voorkeur. Dit webshop framework is uitvoerig getest, kent vele standaard features en maatwerk binnen dit framework kan snel en voordelig gerealiseerd worden. DigiX werkt met een aangepaste versie om snelheid en flexibiliteit te garanderen. DigiX webshops zijn daarom tot wel 100% sneller dan standaard Magento webshops. Er zijn dus geen beperkingen als het gaat om de layout van de website, of het platform waarop deze moet draaien. Webshops zijn standaard compatible met tablets en mobile. Onze layouts zijn voorzien van touch events zodat u met touch door de producten kunt bladeren.


"DigiX realiseert uw wensen snel, effectief en streeft met u samen naar maximale conversie"
 

Magento kent tevens een goede compatibiliteit met betaalfaciliteiten als iDeal, PayPal, Klarna, Ogone en Buckaroo. Tevens biedt het een goede aansluiting met bezorgdiensten als UPS, FedEx en TNT. Ook levert DigiX mogelijkheden voor aansluiting op uw ERP systeem. DigiX biedt voor ERP de volgende koppelmogelijkheden: Exact Globe, Mamut en Unit4. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.


"Meten is weten. Naast het ontwikkelen van de shop wil ik weten waar bezoekers enthousiast van worden of juist op vastlopen. DigiX biedt diverse methodes om inzicht te krijgen in het verkeer en de keuzes die de bezoekers maken"

 

DigiX biedt tevens een flexibele ondersteuning als het gaat om documentatie en trainingen voor uw personeel. Uiteindelijk zal het product en orderbeheer van de webshop bij u binnen de organisatie komen te liggen. DigiX levert een gestructureerd plan waarbij alle aspecten aan bod komen.

 

Als de webshop eenmaal gelanceerd is, heeft u dan een marketingbeleid? Uiteraard denkt DigiX aan SEO, maar social media campagnes, affiliatenetwerken en zoekmachine marketing kunnen voor u interessante bezoekersstromen genereren. DigiX kan hierin een adviserende rol spelen.

Lees voor meer details over de webshop ontwikkeling op onze fullservice concepts pagina. Uiteraard kunt u ons ook bellen of per email informeren naar de mogelijkheden.

Digix Portfolio Contact