ABOUT DIGIX

DigiX ontwikkelt al meer dan 10 jaar succesvolle webconcepten. De focus ligt voornamelijk op webshops en de nieuwste javascript technologieën. Op het gebied van webshops leveren wij een aangepaste versie van Magento, die vele malen sneller en meer flexibel is dan standaard installaties. Hierdoor kunnen wij alle grafische en functionele wensen in uw webshop integreren.

 

"DigiX denkt mee over interne bedrijfsprocessen en hoe deze zo goed mogelijk vertaald kunnen worden naar een online model."

 

Naast webshops richten wij ons op applicaties die platform onafhankelijk zijn. Dit zijn javascript applicaties die op alle mogelijke apparaten uitstekend functioneren. Ideaal als u een applicatie wilt ontwikkelen die u zowel in uw website wilt integeren als in de iTunes Appstore wilt verspreiden. 

Bekijk onze portfolio voor de diversiteit in online applicaties die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. DigiX denkt met u mee, en probeert met technische hulpmiddelen uw conversie te verhogen. Wij willen graag een langdurige relatie met onze klanten en focussen ons daarom ook op de winstgevendheid van uw project. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Digix Portfolio Contact